Skolarstipendier fra Novo Nordisk Fonden

Novo Nordisk Fonden har netop offentliggjort opslag for forskningsstipendier til studerende inden for sundhedsvidenskab. Der vil blive uddelt op til 25 skolarstipendier i 2017 med ansøgningsrunder i foråret og efteråret.

Lagt online: 03.02.2017

Målet med stipendierne er at skabe tæt kontakt mellem ambitiøse studerende og forskningsmiljøerne ved de danske universiteter, hospitaler eller andre vidensinstitutioner, hvor de får chancen for at fordybe sig i et forskningsprojekt.

Det er herved hensigten, at de studerende får øjnene op for muligheden for en fremtidig karriere inden for forskning.

Der vil blive uddelt op til 25 skolarstipendier i 2017. Der er ansøgningsrunder i foråret og efteråret. Ansøgningsfristen til forårsrunden er 23. marts kl. 16.00.

Læs mere på Novo Nordisk Fondens hjemmeside.