AAU logo

Tiltrædelsesforelæsning ved Sam Riahi

I forbindelse med Sam Riahis tiltrædelse som klinisk professor i kardiologisk elektrofysiologi ved Klinisk Institut, Aalborg Universitet og kardiologisk afdeling, Aalborg Universitetshospital, inviterer Klinisk Institut til tiltrædelsesforelæsning med titlen: Den lange vej fra P til P - Udvikling af elektrofysiologien i Aalborg

Tidspunkt

09.02.2018 kl. 14.00 - 15.00

Beskrivelse

Forelæsningen afholdes

Fredag den 9.2.2018 kl. 14.00
Auditoriet, Medicinerhuset
Mølleparkvej 4, 9000 Aalborg

Efter forelæsningen bliver der afholdt reception.

Sam Riahi er uddannet læge fra Aarhus Universitet i 1994. Speciallæge i intern medicin (2003) og i kardiologi (2005).

Siden 2007 har Sam Riahi været ansat som specialeansvarlig overlæge i kardiologisk speciale, hvor han sammen med en dedikeret gruppe af læger og sygeplejersker har etableret og videreudviklet behandling af patienter med hjerterytmeforstyrrelser.

Forskningskarrieren blev påbegyndt allerede under medicinstudiet. Sam har været vejleder for adskillige ph.d.-studerende, yngre læger og studerende og har været klinisk lektor siden 2011. Hovedlinjen i hans forskning har været klinisk relevant forskning inden for hjerterytmeforstyrrelser, i særdeleshed atrieflimren.

Side 2009 har han været medlem af AF Study Group – en forskningsgruppe, der arbejder for at forebygge og forbedre behandlingen af atrieflimren, og som har tilvejebragt store forskningsbevillinger fra blandt andet Det Strategiske Forskningsråd og det Obelske familiefond. Området, som Sam Riahi nu er leder af, er en af universitetshospitalets spydspidsfunktioner.

Målet er fortsat fokus på forskning indenfor elektrofysiologi, etablering af forskningssamarbejde med de tekniske fakulteter på Aalborg Universitet og positionering af Aalborg Universitetshospital både nationalt og internationalt.

Arrangør

Klinisk Institut, Aalborg Universitet

Adresse

Auditoriet, Medicinerhuset, Mølleparkvej 4, 9000 Aalborg