AAU logo

Tiltrædelsesforelæsning ved Søren Kold

I forbindelse med Søren Kolds tiltrædelse som klinisk professor i ortopæd-kirurgi ved Klinisk Institut, Aalborg Universitet og Ortopædkirurgisk Afde-ling, Aalborg Universitetshospital, inviterer Klinisk Institut til tiltrædelsesfo-relæsning med titlen: Ortopædkirurgi - Introduktion af nye kirurgiske teknikker

Tidspunkt

07.11.2017 kl. 14.30 - 16.00

Beskrivelse

Forelæsningen afholdes

Tirsdag den 7. november kl. 14.30
Auditoriet, Forskningens Hus
Sdr. Skovvej 15, 9000 Aalborg

Efter forelæsningen vil der være reception.

 

Søren Kold tiltrådte 1. august 2017 som klinisk professor og specialeansvarlig overlæge i ortopædkirurgi ved Klinisk Institut, Aalborg Universitet og Ortopædkirurgisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital.

Søren Kold er uddannet som læge fra Odense Universitet i 1998, og opnåede ph.d.-grad fra Aarhus Universitet i 2003. I 2008 blev han speciallæge i ortopædisk kirurgi og har efterfølgende specialiseret sig yderligere i traumatologi og børne-rekonstruktionskirurgi. I 2013 blev Søren Kold ansat som overlæge i traumatologi ved Ortopædkirurgisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital og fra 2015 var han funktionsansvarlig overlæge for rekonstruktionskirurgi, Aarhus Universitetshospital.

Søren Kold har bred ortopædkirurgisk forskningserfaring. Gennem forskningsophold i USA og senere såvel eksperimentel som klinisk forskning, har han introduceret ny kirurgisk teknik efter internationalt anerkendte forskningsmetoder.

Søren Kolds passion for og kliniske erfaring inden for rekonstruktionskirurgi skal fremadrettet bruges i forskning til at højne behandlingskvaliteten og nedsætte risikoen for komplikationer hos patienter med svære medfødte eller erhvervede knogledeformiteter. Søren Kold har sammen med kollegaer på Aalborg Universitetshospital udviklet ny metode til at behandle knogledefekter. Målet er at udbygge Aalborg Universitetshospitals internationale kliniske position inden for rekonstruktionskirurgi.

Arrangør

Klinisk Institut, Aalborg Universitet

Adresse

Sdr. Skovvej 15, 9000 Aalborg