Drømmer du om en sundhedsprofessionel videreuddannelse?

Lagt online: 19.04.2021

Så er det nu, at du kan gøre din drøm til virkelighed. Kom med i slutspurten om tilmeldingen til Master i personlig medicin. Ansøgningsfristen er 1. maj 2021.

En Masteruddannelse i personlig medicin er især for dig, der er uddannet læge eller er kandidat i natur-/biovidenskab og teknik. Er du kandidat med en samfundsvidenskabelig, juridisk eller humanistisk o.lign. baggrund kan uddannelsen også være for dig.

Du vil specifikt opnå viden, færdigheder og kompetencer inden for:

Sundhedsdata – omics såvel som real-world data, databehandling og fortolkning af komplekse data.
Kommunikation, samarbejde og klinisk beslutningsproces og beslutningsstøtteværktøjer, evidens for klinisk anvendelse og dokumentationskrav.
Organisatoriske, etiske, retslige, sociale samt patientsikkerhedsmæssige aspekter og implikationer af personlig medicin.

Studiet er på deltid 2-6 år og svarer til 1 års fuldtidsstudie. Kurserne er tilrettelagt med få fremmødedage i kombination med online forelæsninger og gruppearbejde samt selvstændig forberedelse.

Masteruddannelsen er resultatet af et stærkt samarbejde mellem de fire sundhedsvidenskabelige fakulteter på hhv. Københavns Universitet, Aarhus Universitet, Aalborg Universitet og Syddansk Universitet samt Danmarks Tekniske Universitet. Det sikrer, at du bliver undervist af eksperter fra internationalt anerkendte forskningsmiljøer i Danmark.

Læs mere på www.personligmedicin.ku.dk eller kontakt master@sund.ku.dk