Ny fundraiser hos Klinisk Institut

Anne Schüsler Dethlefsen er netop startet som fundraiser hos Aalborg Universitet. Hun indgår i et servicefællesskab mellem Klinisk Institut og Institut for Medicin og Sundhedsteknologi (HST) og vil fortrinsvis være ved Klinisk Institut hver torsdag og fredag.

Lagt online: 13.11.2019

Anne får en central rolle med rådgivning og understøttelse af institutternes forskere i forbindelse med ansøgning og hjemtagning af eksterne midler. Anne bliver ansvarlig for kommunikation af fundingmuligheder, opbygning af nye processer for understøttelse af institutternes fundraising, systematisering af forskningsansøgningerne - og vil naturligvis koordinere og sparre med de centrale Fundraising- og Projektadministrations-kontorer på både Aalborg Universitet og Aalborg Universitetshospital.

Anne kommer fra en stilling som fundraiser ved MARTEC - et maritimt og polyteknisk uddannelsescenter i Frederikshavn.

Hos Klinisk Institut har Anne kontor i Forskningens Hus, lokale 005, og hun kan kontaktes på asde@hst.aau.dk