Nye læger

Efter seks års studier kan 62 medicinstuderende nu kalde sig læger. Det blev fejret med ved en festlig dimission i ARENA hallen i Gigantium 30. juni.

Lagt online: 01.07.2021

Foto: Lars Stig Andersen/Klinisk Institut

Efter seks års studier kan 62 medicinstuderende nu kalde sig læger. Det blev fejret med ved en festlig dimission i ARENA hallen i Gigantium 30. juni.

- En kæmpe oplevelse, siger den nyuddannede læge Julie Læbel Svendsen til TV2 Nord, der var på pletten i Gigantium.

De studerende har selv taget aktion og fået alle rammer på plads, så dimissionsfesten kunne gennemføres under hensyntagen til covid-19 pandemien.

Som medicinstuderende har de allerede gjort en formidabel indsats ved at hjælpe til i sundhedsvæsenet og i praksis gjort en forskel.

Det er netop den tætte forbindelse mellem medicinstudierne og praksis, der kendetegner den PBL-baserede lægeuddannelse på Aalborg Universitet og gør den særlig stærk.