Tove Nilsson-pris til tre Kliniske Lektorer

Søren Hagstrøm, Helle Damgaard Zacho og Irene Kibæk, der alle er Kliniske Lektorer ved Klinisk Institut, har for nylig modtaget Tove Nilsson-Prisen. Forskningsprisen gives til talentfulde læger ved Aalborg Universitetshospital, der gør en særlig indsats inden for uddannelse og forskning.

Lagt online: 13.11.2019

Den ene af de to forskerpris gik til forskningsleder Søren Hagstrøm for sin forskning inden for overvægt blandt børn, mens den anden forskerpris gik til Helle Damgaard Zacho for sin forskning indenfor udvikling af billeddiagnostiske teknikker inden for prostatakræft. Begge har på det seneste gjort sig bemærket på den internationale forskerscene med publikationer i store, anerkendte videnskabelige tidsskrifter. Irene Kibæk modtog en uddannelsespris for sit arbejde med bl.a. at lave initiativer, der tilgodeser uddannelsen af yngre læger.