Spring til indhold
ForsideFor ansatte

Politikker og retningslinjer

På denne side finder du politikker og retningslinjer for Klinisk Institut. Det tilstræbes, at alle ansatte arbejder med nedenstående guidelines i forhold til at drive aktiviteter og handle arbejdsdygtigt, så vi sammen skaber et sundt og behageligt arbejdsmiljø.

Arbejdsmål med politikker og retningslinjer

Politikker og retningslinjer sikrer ensartethed og fairness i vores beslutningsprocesser og praksis. De kan være en hjælp til at håndtere forskellige situationer og udfordringer, som kan opstå i arbejdsmiljøet. Ydermere kan politikker og retningslinjer bidrage til at opbygge tillid mellem medarbejdere og ledelse samt sikre, at alle behandles retfærdigt.

Derudover kan vores politikker være med til at sikre, at vi overholder relevante lovgivningsmæssige og regulerende krav, der er gældende for vores arbejdsområde. Det er vigtigt for at undgå juridiske problemer og sikre, at vi opererer inden for de lovmæssige rammer.

I sidste ende er formålet med vores politikker og retningslinjer at skabe en sund, produktiv og sikker arbejdsplads, hvor medarbejderne trives og bidrager til instituttets succes.